Malaga Travel Guide Guía turística de Málaga Informaţii turistice Malaga Malaga, Informacja turystyczna Malaga, turistické informace Малага най-важна информация Малага туризъм Бряг на слънцето Андалусия Informação Málaga turismo Informazioni Malaga turismo Малага столица Информация Малага туризм Коста дель Соль Андалусия Málaga Hauptstadt Information Tourismus Costa del Sol Andalusien Guide du tourisme à Malaga Rejseguide for Malaga Malaga Seyahat Rehberi Malaga reisgids Malaga vodič za putovanje 马拉加 Malagai vendég kalauz

Malaga


 


Malagai éttermek


Tapadaki étterem
Konyha típusa: Tapas & Suki Yaki
Cím: c/ Carreterías, 69, 29008 Malaga
Tel: 952 217 966

Tapadaki étteremEgy új gasztronómiai élmény érkezik Malagába ismét az Asako étterem és Feelfood alkotóinak kezéből, ezúttal első konyhafőnökükkel, Jorge Manfredi-vel: a hagyományos mediterrán és ázsiai, elsősorban japán konyha ötvözésével.

Az előételek és a tapas választék a mediterrán konyhából valók, ám a főételek egy klasszikus japán ételhez, a Suki yaki-hoz hasonlóak.

Olyan klasszikus mediterrán fogásokat kóstolhatunk meg itt, mint az ’’antequerai tál ibériai sonkával töltött raviolival és parmezánnal” vagy a kiváló ’’zsemle falatok ibériai húsgombóccal töltve”.

Ezt a gasztronómiai kalandot nem szabad kihagyni, ha Malagában járunk.


ASAKO étterem
Konyha típusa: Mediterrán és ázsiai konyha, Sushi
Cím: c/ Carreterías, 96, 29008 Malaga
Tel: 952 214 060

Restaurante ASAKOJesús, Joaquín és José, Ázsia és gasztronómiájának szerelmesei egy újszerű élményt kínálnak a fúziós konyha szerelmeseinek. A mediterrán konyha gazdagsága és az ázsiai ételek változatossága egy étteremben megtalálhatók: klasszikus mediterrán ételek különleges ázsiai hozzávalókkal, és fordítva, eredményképpen egy meglepő, újszerű és változatos étlapot kínálnak, köztük több mint 30 féle nigiri, maki, uramaki, sashimi klasszikus és saját receptek szerint.

Csodálatos ételeik eredetisége a környezet tökéletességével párosul: barátságos, meghitt és modern chill out környezet ahol kellemesen elfogyaszthatjuk ebédünket.

Mariano étterem
Konyha típusa: Mariano, a művészek étterme. Egy exkluzív konyha, ahol a művészet és a gasztronómia nem csak metaforák.
Cím: Plaza del Carbón 2, 29015 Malaga
Tel: 902 416 641

Restaurante Mariano (Grupo Entreplatos)A mediterrán gasztronómia tökéletessége és a művészet itt találkozik.

Fogásaik kitűnően reprezentálják a tradicionális malagai konyha ételeit: tengeri halakat, tenger gyümölcseit, ibériai sonkát és rengeteg tapast. A gondosság, kiválóság és a személyre szabott figyelem mind csak növelnek a hely értékén.


Bodega Las Garrafas
Konyha típusa: tradicionális malagai konyha
Cím: c/ Méndez Núñez, 5, 29008 Malaga
Tel: 901 416 641

Bodega Las GarrafasEgy lépésre a központi Plaza Uncibay-tól találjuk ezt az emblematikus helyet, amelynek szinte 100 éves története van amióta 1915-ben megnyitotta kapuit.

A Las Garrafas több malagai generációnak szolgált már találkozási helyéül kitűnő ár- érték arányainak köszönhetően, ráadásul a külföldiek által is kedvelt hely, akik a vidám és lármás éttermeket keresik.

Specialitásaik: malagai borok, hagyományos malagai ételek és sok különleges tapas.
Egy kozmopolita, de a maga műfajában egyedi hely.

A vegetáriánus cañadú
Konyha típusa: vegetáriánus
Cím: Plaza de La Merced 20

Vegetáriánus étterem, mely Malagában már klasszikusnak számít. Hétfőtől péntekig napi menü ajánlatuk kedvező árú és igen bőséges. Vegetáriánus receptjeik változatossága és fogásaik minősége több mint kiemelkedő. Gyümölcsleveik választéka is bőséges, találunk köztük vitaminbombát, serkentő vagy vértisztító hatásút.

A vegetáriánus konyha elkötelezett követői olyan ízes ételeket és különleges recepteket találnak itt, hogy nem kell ’’irigyelniük” a húsételek fogyasztóit. Fogásaik közül mindenképp érdemes kipróbálni a seitant.

Az étterem előnye, hogy a Plaza de La Merced-en található (a Picasso Múzeum és a festő szülőháza, az Alcazaba és az egész városközpont közelében) és parkoló is van mellette. Mindenképp egy jó választás.

Esténként az asztalok jó elosztása és az elegáns dekoráció ideális atmoszférát teremtenek romantikus vacsorákhoz.

 

Ugrás a lap tetejére

Következő  

Jogi nyilatkozat: Az oldal szerzői mindent megtettek azért, hogy az itt található információk a valóságnak megfeleljenek, de a szerzők nem vállalnak semmilyen felelősséget az információk felhasználása vagy értelmezése során bekövetkezett károkért, veszteségért vagy kellemetlenségért.

 
Spanyol tanfolyamok Spanyolországban
    Spanyol tanfolyamok Spanyolországban  


Mapa de Málaga
 kép nagyítása  

 

Bevezetés | Malaga történelme | Hasznos információk | Malaga térképe | Időjárás | Közlekedés és szállás | Spanyol iskola Malagán

Malagai műemlékek | Malagai múzeumok | Éjszakai élet Malagában | Malagai strandok | Éttermek