Malaga Travel Guide Guía turística de Málaga Informaţii turistice Malaga Malaga, Informacja turystyczna Malaga, turistické informace Малага най-важна информация Малага туризъм Бряг на слънцето Андалусия Informação Málaga turismo Informazioni Malaga turismo Малага столица Информация Малага туризм Коста дель Соль Андалусия Málaga Hauptstadt Information Tourismus Costa del Sol Andalusien Guide du tourisme à Malaga Rejseguide for Malaga Malaga Seyahat Rehberi Malaga reisgids Malaga vodič za putovanje 马拉加 Malagai vendég kalauz

Malaga


 


Éjszakai élet Malagában

Malaga Nighlife

Ha lenyugszik a nap, kezdődik a pezsgő éjszakai élet Malagában, az utcák még jobban megtelnek emberekkel, hisz nem érdemes elmulasztani mindazt, amit ez a csodás város kínál. Függetlenül attól, hogy csak iszogatsz egy csendes helyen a barátaiddal, vagy áttáncolod az éjszakát a város klubjainak egyikében, a malagai esti szórakozás biztosan meghatározó élménye lesz itt tartózkodásodnak.

Itt bemutatjuk a kerületeket, ahova érdemes ellátogatni, ha szórakozni vágyunk.

Zona centro - Plaza de Uncibay
A legnagyobb éjszakai élet a város központjában zajlik a katedrális, a Granada és a Beatas utcák közelében, és környékükön, mint például a Plaza de Uncibay szomszédos utcáin.

La Malagueta - Malaga kikötője
A városnak ebben a modern negyedében rengeteg divatos szórakozóhely van a fiatalok számára. Ezek a bárok, pubok és diszkók tartoznak a város legigényesebb és legexkluzívabb helyei közé. De természetesen hagyományőrző bárokat és éttermeket is találunk a környéken, ahol az andalúz konyha kiválóságait kóstolhatjuk meg.

El Palo - Pedregalejo
A környéken található bárok nagyonis megőrizték helyi és hagyományos jellegüket, annak ellenére, hogy a városrész tele van nyelviskolákkal, és ennél fogva külföldi diákokkal. Akármelyik helyre tesszük be a lábunkat, biztosan találunk ott külföldieket, legyen az egy tengerparti bár ahonnan a tengert nézed miközben a délutáni napsütést élvezed; vagy egy tapas bar, ahol egy pohár bort vagy sört fogyasztasz el; egy internetkávézó; vagy egy szórakozóhely, ahol hajnalig bulizol – ez itt igen könnyen előfordul. Ebben a negyedben szintén mind megtalálod a különböző típusú a helyeket.

Ugrás a lap tetejére

Következő  

Jogi nyilatkozat: Az oldal szerzői mindent megtettek azért, hogy az itt található információk a valóságnak megfeleljenek, de a szerzők nem vállalnak semmilyen felelősséget az információk felhasználása vagy értelmezése során bekövetkezett károkért, veszteségért vagy kellemetlenségért.

Malagainformation.com es un sitio web propiedad a empresa española Spanish & Internship Consultant S.L. Calle Miguel Bueno Lara, 8, 6-3. info@malagainformation.com, que está inscrita en el registro oficial de empresas de Málaga (Registro Mercantil) con el siguiente Cif y números de registro (Cif B92896588, Tomo 4437, Libro 3346, Folio 40).

 

 
Spanyol tanfolyamok Spanyolországban
    Spanyol tanfolyamok Spanyolországban  


Mapa de Málaga
 kép nagyítása  

 

Bevezetés | Malaga történelme | Hasznos információk | Malaga térképe | Időjárás | Közlekedés és szállás | Spanyol iskola Malagán

Malagai műemlékek | Malagai múzeumok | Éjszakai élet Malagában | Malagai strandok | Éttermek