Malaga Travel Guide Guía turística de Málaga Informaţii turistice Malaga Malaga, Informacja turystyczna Malaga, turistické informace Малага най-важна информация Малага туризъм Бряг на слънцето Андалусия Informação Málaga turismo Informazioni Malaga turismo Малага столица Информация Малага туризм Коста дель Соль Андалусия Málaga Hauptstadt Information Tourismus Costa del Sol Andalusien Guide du tourisme à Malaga Rejseguide for Malaga Malaga Seyahat Rehberi Malaga reisgids Malaga vodič za putovanje 马拉加 Malagai vendég kalauz

Malaga


 


Malagai strandok

Malagai strandok

A Costa del Sol legfőbb vonzereje strandjaiban rejlik. A part nyugati részén a strandok homokosak és a víz rendkívül tiszta, nemzetközileg is a legjobbaknak ismerik el őket, míg a nyugati partszakaszon egyre gyakrabban előfordulnak a kisebb sziklák és a strandok kövesek.

A strandok hosszúak és szélesek (30-45 méter körül), homokjuk szilícium karbonátot tartalmaz és átlagos lejtésük 14%. Malaga városának strandjai 15 km hosszúak, keletről nyugatra a következők: El Candado, Las Acacias, Baños del Carmen, La Malagueta, San Andrés, Misericordia, Guadalhorce y Guadalmar. Jelenleg is folynak a munkálatok az Antonio Machado tengerparti sétányon (nyugati rész), és Guadalmarig való kiterjesztésén, hogy összeköthessék a Costa del Sol nyugati részével.

Az utóbbi években különösen sok energiát és figyelmet fordítottak a malagai strandok regenerálására és tisztítására, valamint infrastruktúrájuk korszerűsítésére. Ennek az eredményeképpen a La Malagueta strand 60 m széles és 2500 m hosszú lett. A következő terv a La Misericordia és a SanAndrés strandok megújítása.

A Guadalmar strandon van egy nudista rész, mely jól láthatóan ki van jelölve.

Az Európai Unió által odaítélt kék zászlók nagy mennyisége a legjobb bizonyíték a strandok kifogástalan minőségére. Jó hírüket méltán nyerték el tisztaságuk, létesítményeik és kínált szolgáltatásaik minősége miatt.

Ugrás a lap tetejére

Következő  

Jogi nyilatkozat: Az oldal szerzői mindent megtettek azért, hogy az itt található információk a valóságnak megfeleljenek, de a szerzők nem vállalnak semmilyen felelősséget az információk felhasználása vagy értelmezése során bekövetkezett károkért, veszteségért vagy kellemetlenségért.

Malagainformation.com es un sitio web propiedad a empresa española Spanish & Internship Consultant S.L. Calle Miguel Bueno Lara, 8, 6-3. info@malagainformation.com, que está inscrita en el registro oficial de empresas de Málaga (Registro Mercantil) con el siguiente Cif y números de registro (Cif B92896588, Tomo 4437, Libro 3346, Folio 40).

 

 
Spanyol tanfolyamok Spanyolországban
    Spanyol tanfolyamok Spanyolországban  


Mapa de Málaga
 kép nagyítása  

 

Bevezetés | Malaga történelme | Hasznos információk | Malaga térképe | Időjárás | Közlekedés és szállás | Spanyol iskola Malagán

Malagai műemlékek | Malagai múzeumok | Éjszakai élet Malagában | Malagai strandok | Éttermek