Malaga Travel Guide Guía turística de Málaga Informaţii turistice Malaga Malaga, Informacja turystyczna Malaga, turistické informace Малага най-важна информация Малага туризъм Бряг на слънцето Андалусия Informação Málaga turismo Informazioni Malaga turismo Малага столица Информация Малага туризм Коста дель Соль Андалусия Málaga Hauptstadt Information Tourismus Costa del Sol Andalusien Guide du tourisme à Malaga Rejseguide for Malaga Malaga Seyahat Rehberi Malaga reisgids Malaga vodič za putovanje 马拉加 Malagai vendég kalauz

Malaga


 
 
 
 


 


Restorani u Malagi


El tintero II
Restoran ribljih specijaliteta i morskih plodova
Adresa: El Palo

El Tintero II se nalazi na kraju najistočnije plaže u Malagi, i ogroman je restoran i toliko familijaran da kelneri glasno objavljuju jela koja izlaze iz kuhinje, a gosti govore koja ima se dopadaju. Među ponuđenim ribama nalaze se mraz, kerna, sipa, lignje, rakovi, brgljun (sveže sardele). El Tintero je odličan restoran da obedujete u svom stilu.

Santa Paula
Restoran sveže ribe i morskih plodova
Adresa: Avenida de los guindos, Barrio de Santa Paula

Ovaj restoran je možda čak najpopularniji među građanima Malage, i ima nacionalnu slavu. Politika ovog restorana uvek je bila ponuditi najbolji kvalitet i najsvežiju ribu po povoljnim cenama. Takođe nudi i izbor bifteka.

El vegetariano cañadú
Restoran vegetarijanske hrane
Adresa: Plaza de La Merced 20

Ovo je restoran pintoreskne atmosfere služi različita vegetarijanska jela najvišeg ranga. Ima ‘brata blizanca’ - El vegetariano de San Bernardo, na uglu ulica Ninjo de Gevara i Kanjuelos de San Bernardo, nekoliko ‘pešačkih ostrva’ istočno od Plaze de Merced. Nesumnjivo je jako popularan u Malagi.

Adolfo
Restoran andaluzijske kuhinje i internacionalne
Adresa: Paseo Marítimo Pablo Ruíz Picasso 12

Smešten na šetalištu pored mora, ovaj restoran je bio jedan od najboljih i najuspešnijih u Malagi od kada je otvoren – 90-ih godina. Napravljen je u osobitom stilu – pod od drveta, zidovi od opeke. Nudi odličan izbor andaluzijskih vina, a osoblje je uslužno i srdačno. Vredi probati neke od specijaliteta kao što su oslić u zelenom sosu, ili patka u slatkom vinu. Čuveno jelo koje se često poručuje za slavlja je pečena prasetina sa začinima. Drugo jelo punjena grdobina rakovima i šumskim šampinjonima. I za kraj, ništa nema toliko uspeha kao kozlić u medu od ruzmarina.

El Chinitas
Restoran mediteranske kuhinje
Adresa: Moreno Monroy, 4

U samom srcu Malage, nekoliko metara od Kancelarije za turiste, ovo je restoran koji se nalazi na najuglavljenijem mestu u Malagi. Gosti uglavnom uživaju u ‘’tapas’’ i piću u baru pored (zove se Bar Orellana i ima isto radno vreme kao restoran, sa malim tajmautom za vreme ručka), da bi kasnije došli u Chinitas da ručaju. Lokal je najčešće pun meštana, što je dobar znak. Meni je raznovrstan, često uključuje prženu ribu, dimljeni losos, koktel rakova, filete na žaru ili supu od morskih plodova. Osoblje je ljubazno a usluga brza.

vratite se gore

sledeće  

Descarga de Responsabilidades: Hemos intentado hacer que la información en este sitio web sea lo más exacta posible, pero es suministrada "como está" y no aceptamos ninguna responsabilidad por alguna perdida, daño o inconveniencia sufrida por alguien cómo resultado de esta información.

Malagainformation.com es un sitio web propiedad a empresa española Spanish & Internship Consultant S.L. Calle Miguel Bueno Lara, 8, 6-3. info@malagainformation.com, que está inscrita en el registro oficial de empresas de Málaga (Registro Mercantil) con el siguiente Cif y números de registro (Cif B92896588, Tomo 4437, Libro 3346, Folio 40).

 
Español en Málaga España
    Kursevi španskog jezika u Španiji  


Mapa Malage
 uveličajte sliku  

 

 

Uvod | Istorija Malage | Korisne informacije | Mape Malage | Vreme u Malagi | Prevozna sredstva | Novine u Malagi

Spomenici u Malagi | Muzeji u Malagi | Noćni život u Malagi | Restorani u Malagi | Tienda Online ciclismo