Malaga Travel Guide Guía turística de Málaga Informaţii turistice Malaga Malaga, Informacja turystyczna Malaga, turistické informace Малага най-важна информация Малага туризъм Бряг на слънцето Андалусия Informação Málaga turismo Informazioni Malaga turismo Малага столица Информация Малага туризм Коста дель Соль Андалусия Málaga Hauptstadt Information Tourismus Costa del Sol Andalusien Guide du tourisme à Malaga Rejseguide for Malaga Malaga Seyahat Rehberi Malaga reisgids Malaga vodič za putovanje 马拉加 Malagai vendég kalauz

Malaga


 
 
 
 


 


Noćni život u Malagi

Malaga Nighlife

Kada sunce zađe u Malagi, pravi je trenutak da izađete na ulice i uživate u svemu što ovaj uzbudljivi grad ima da Vam pruži. Bilo da li želite da izađete u neki miran vinski podrum, ili želite da se sasvim opustite i igrate čitave noći u nekoj od mnogih diskoteka, noćni život u ostaviće Vam još jedan u nizu lepih utisaka o Malagi.

U nastavku Vam predstavljamo zone gde se odvija noćni život ovdašnjih ljudi.

Plaza de Uncibaj
Većina noćnih zbivanja smešta se u okolini Katedrale, u ulicama Granada i Beatas, i oko njih, kao i u ulicama zone Plaza de Unicibaj.

La Malagueta (na jugu Plaze de toros)
Ovo je najmoderniji deo grada, sa mnogo lokala koji će zanimati mlađi svet. Mnogo barova, pabova i diskoteka u ovoj zoni spadaju u najeksluzivnije u Malagi. S druge strane, ovde možete naći takođe i barove i restorane sa tradicionalnom andaluzijskom kuhinjom.

El Palo / Pedregalejo
Barovi u zoni El Palo i Pedragaleho čuvaju duh Malage, iako ovde imamo mnogo škola za učenje španskog jezika, što znači da je u ovom delu grada mnogo stranaca.Gde god da odete otkrićete mnogo ljudi iz stranih zemalja, bilo da li ste u baru na plaži ili se sunčate danju, ili ste u baru za ‘’tapas’’ uz vino ili pivo, ili pak u internet kafeu dok šaljete imejl, dok šetate noću – a šetnja je nešto što se uvek može priuštiti ovde, do kasnih sati.

vratite se gore

sledeće  

Descarga de Responsabilidades: Hemos intentado hacer que la información en este sitio web sea lo más exacta posible, pero es suministrada "como está" y no aceptamos ninguna responsabilidad por alguna perdida, daño o inconveniencia sufrida por alguien cómo resultado de esta información.

Malagainformation.com es un sitio web propiedad a empresa española Spanish & Internship Consultant S.L. Calle Miguel Bueno Lara, 8, 6-3. info@malagainformation.com, que está inscrita en el registro oficial de empresas de Málaga (Registro Mercantil) con el siguiente Cif y números de registro (Cif B92896588, Tomo 4437, Libro 3346, Folio 40).

 

 
Español en Málaga España
    Kursevi španskog jezika u Španiji  


Mapa Malage
 uveličajte sliku  

 

 

Uvod | Istorija Malage | Korisne informacije | Mape Malage | Vreme u Malagi | Prevozna sredstva | Novine u Malagi

Spomenici u Malagi | Muzeji u Malagi | Noćni život u Malagi | Restorani u Malagi | Tienda Online ciclismo