Malaga Travel Guide Guía turística de Málaga Informaţii turistice Malaga Malaga, Informacja turystyczna Malaga, turistické informace Малага най-важна информация Малага туризъм Бряг на слънцето Андалусия Informação Málaga turismo Informazioni Malaga turismo Малага столица Информация Малага туризм Коста дель Соль Андалусия Málaga Hauptstadt Information Tourismus Costa del Sol Andalusien Guide du tourisme à Malaga Rejseguide for Malaga Malaga Seyahat Rehberi Malaga reisgids Malaga vodič za putovanje 马拉加 Malagai vendég kalauz

Malaga


 


Restauranter


El tintero II
Type: Skaldyrsrestaurant
Adresse: El Palo

El Tintero II er placeret i den østligste ende af havnefronten og er en stor skaldyrsrestaurant, hvor tjenerne går rundt med tallerkner med fisk (det koster det samme for alle tallerkner) og du kan derfor kalde på, eller gribe efter, hvad du nu har lyst til. Fiskene omfatter mero og rosada, boquerones (friske ansjoser), gambas (rejer), calamares, chopos, jibia (forskellige slags blæksprutte) og sepia (sepiablæksprutte). Et rigtig godt og sjovt sted at spise. En elegangt Malaga restaurant.

Marisquería Santa Paula
Type: Skaldyrsrestaurant
Adresse: Avda de los guindos, Santa Paula området

Denne restaurant er måske en af de mere populære i Malaga, endda også velkendt i resten af Spanien. Det vigtigste er for dem at tilbyde garanterede produkter, især frisk fisk til overkommelige priser. Desuden tilbyder de udvalgt rødt kød.

El vegetariano cañadú
Type: Vegetarisk
Adresse: Plaza de La Merced 20

El Vegetariano cañadu er en smuk, atmosfærisk vegetarisk restaurant, der serverer vegetariske retter af god kvalitet. De har en tvillingerestaurant, El Vegetariano de San Bernardo, i krydset mellem c/Niño de Guevara og c/Cañuelos de San Bernardo, et par gader vest for Plaza de la Merced. En populær Malaga restaurant.

Adolfo
Type: International, Andalusisk 
Adresse: Paseo Marítimo Pablo Ruíz Picasso 12

Ved den havgrænsende Paseo Marítimo har denne restaurant længe været en af de bedste og mest pålidelige i Malaga, siden den åbnede til en øjeblikkelig succes i midten af 1990’erne. Indretningen er regionalt inspireret med trægulv og udsatte murstensvægge. Restauranten har et venligt og hjælpsomt personale, der bliver bakket op af en fremragende vinliste, der er stærk på de andalusiske årgange. Det er værd at bestille dagens tilbud såsom kulmule i grøn sauce eller and glaseret med en sød vin. Den store ret, der ofte bliver bestilt i festlige anledninger, er stegt diegivende svin aromatiseret med havens krydderurter. En anden ret, man kan guffe entusiastisk i sig, er stuvet lystfisker fisk med rejer og vilde svampe. Endelig er der ikke ret meget, der kan slå stegt gedekid i en rosmarin-tilsmagt honning sauce.

El Chinitas
Type: Spansk, Middelhavsrestaurant
Adresse: Moreno Monroy, 4

Dette er en af de mest etablerede restauranter i byen, der ligger i hjertet af Malaga en kort gåtur fra turistkontoret. Mange af de regelmæssige kunder spiser en runde tapas og drinks på den tilhørende Bar Orellana inde ved siden af, som har de samme åbningstider med undtagelse af eftermiddagen, hvor der er lukket, hvor man i stedet kan tage på Chinitas til et måltid mad. Stedet er ofte fyldt med lokale beboere, hvilket er et godt tegn. Menuen ændrer sig, men kan indbefatte blandet stegt fisk, grillet mulle, rejecocktail, grillet tyksteg eller skaldyrssuppe. Servicen er både hurtig og opmærksom.

til toppen

Næste  

Forbehold: Vi har bestræbt os på at gøre oplysningerne på dette websted så præcise som mulige, men de leveres, som de er, og vi afstår derfor fra ethvert ansvar for tab, skade eller ulempe, der måtte næres, som følge af disse oplysninger.

Malagainformation.com es un sitio web propiedad a empresa española Spanish & Internship Consultant S.L. Calle Miguel Bueno Lara, 8, 6-3. info@malagainformation.com, que está inscrita en el registro oficial de empresas de Málaga (Registro Mercantil) con el siguiente Cif y números de registro (Cif B92896588, Tomo 4437, Libro 3346, Folio 40).

 
Lær Spansk i Spanien
    Lær Spansk i Spanien  


Mapa de Málaga
 se forstørrelse  

 

Introduktion | Malagas Historie | Nyttige oplysninger | Kort over Malaga | Vejret | Kom rundt | Malagas aviser

Malagas Monumenter | Malagas Museer | Nattelivet i Malaga | Malagas strande | Restauranter | Cheap Water Bottles