Malaga Travel Guide Guía turística de Málaga Informaţii turistice Malaga Malaga, Informacja turystyczna Malaga, turistické informace Малага най-важна информация Малага туризъм Бряг на слънцето Андалусия Informação Málaga turismo Informazioni Malaga turismo Малага столица Информация Малага туризм Коста дель Соль Андалусия Málaga Hauptstadt Information Tourismus Costa del Sol Andalusien Guide du tourisme à Malaga Rejseguide for Malaga Malaga Seyahat Rehberi Malaga reisgids Malaga vodič za putovanje 马拉加 Malagai vendég kalauz

Malaga


 


Kom rundt

Malaga er en meget tilgængelig by, der har en fremragende offentlig transport. Rejsende har mange transportmuligheder at vælge i mellem.

Gå rundt
Paseo del parque - MálagaMalaga er en rigtig god by for dem, der foretrækker at komme rundt til fods. Når du først er i det historiske centrum, er alt af interesse indenfor gåafstand. Picasso museet, det summende natteliv og hele Malagas indkvarteringsmuligheder, der er givet af MalagaInformation.com, er i nærheden, og samtidig kun en kort gåtur ned af palmegaden Paseo del Parque til Malagueta stranden.

Tog (Til at komme ud af Malaga)
Togtjenesten, der bliver drevet af RENFE, er den vigtigste transportmåde. Den kommercielle togstation er beliggende bag EROSKI, shoppingkompleks, hvor passagererne kan købe billetter til Sevilla, Madrid og en række andre destinationer.

Metrostation: Malagas lokale metrosystem ligger lige ved siden af hovedpostkontoret i centrum og består kun af en enkelt toglinie, hvis endestationer er Malaga og Fuengirola. Toget har ca. 15 stop i mellem de to endepunkter. Det er en rigtig god made at se andre småbyer uden for Malaga city. Det afgår hver hele og halve time fra kl. 06.30 – 22.30.

Bus
Autobuses de MálagaBusnettet er omfattende i Malaga og de fleste linier går fra 06.45 – 23.00, selvom nogle dog kører udenfor de disse tider også. Der er også 3 natbusser, der kan hjælpe dig hjem fra en aften ude. Du kan checke steder, tidsplaner og priser på den officielle website (på engelsk og spansk!) De fleste busser kan tages fra Alameda Principal i byens centrum. En enkelt koster 0.85 €, men du kan også købe en “Multirejse” billet for 5.70 €, der giver dig 10 ture. Fra buscentralen, der ligger bag EROSKI shoppingcenter og lige ved siden af togstationen, kan du tage en bus til de omkringliggende byer og landsbyer i Andalusien samt det nationale coach net. Se Estabus website for detaljer.

Taxi
Taxis de MálagaTaxierne i Malaga er hvide med en blå diagonal stribe på fordørene og et grønt lys med numrene 1-2-3 på taget. Hvis det grønne lys er tændt eller der er et “Libre” tegn i passagersidens forrude, er den fri, så praj den ind!
Prissystemet er kompliceret, men du kan forvente at betale omkring 5€, hvis du tager rundt indenfor Malaga city. Men alt er dog lige i nærheden, så det kan måske bedre betale sig at gå.

Biludlejning
Da Malagas lufthavn er langt den største og travleste på Spaniens sydkyst, har rejsende masser af muligheder for biludlejning i Malaga. Med så mange firmaer her er der masser af konkurrence, der får prisen ned for feriegæsterne. Nogle firmaer ligger i lufthavnen, og der er også en del med kontorer lige ved siden af lufthavnen, hvor sidstnævnte tilbyder pendulkørsel. MalagaCar.com er et af de firmaer, der tilbyder personlig pick-up, 24 timers vejside assistance, ubegrænset kilometertal og en fuld forsikringsdækning i den angivne pris.

 

til toppen

Næste  

Forbehold: Vi har bestræbt os på at gøre oplysningerne på dette websted så præcise som mulige, men de leveres, som de er, og vi afstår derfor fra ethvert ansvar for tab, skade eller ulempe, der måtte næres, som følge af disse oplysninger.

Malagainformation.com es un sitio web propiedad a empresa española Spanish & Internship Consultant S.L. Calle Miguel Bueno Lara, 8, 6-3. info@malagainformation.com, que está inscrita en el registro oficial de empresas de Málaga (Registro Mercantil) con el siguiente Cif y números de registro (Cif B92896588, Tomo 4437, Libro 3346, Folio 40).

 

 
Lær Spansk i Spanien
    Lær Spansk i Spanien  


Mapa de Málaga
 se forstørrelse  

Introduktion | Malagas Historie | Nyttige oplysninger | Kort over Malaga | Vejret | Kom rundt | Malagas aviser

Malagas Monumenter | Malagas Museer | Nattelivet i Malaga | Malagas strande | Restauranter | Cheap Cycling Clothes