Malaga Travel Guide Guía turística de Málaga Informaţii turistice Malaga Malaga, Informacja turystyczna Malaga, turistické informace Малага най-важна информация Малага туризъм Бряг на слънцето Андалусия Informação Málaga turismo Informazioni Malaga turismo Малага столица Информация Малага туризм Коста дель Соль Андалусия Málaga Hauptstadt Information Tourismus Costa del Sol Andalusien Guide du tourisme à Malaga Rejseguide for Malaga Malaga Seyahat Rehberi Malaga reisgids Malaga vodič za putovanje 马拉加 Malagai vendég kalauz

Malaga


 
 
 
 


 


Restaurante în Malaga


Restaurantul Tintero II
Tipul: Restaurant marinăresc
Adresa: El Palo

Restaurantul Tintero II este situat în partea estică a plajei Malaga.Restaurantul pescăresc e foarte vestit în oraş datorită modului specific de servit: în timp ce chelnerii se plimbă printre mese cu platourile strigînd felurile, mesenii îi opresc pentru a reclama platoul dorit. Oferă o mare varietate de peşte şi fructe de mare: morun, peşte "rosada", anşoa proaspete, creveţi, calamari, sepie şi caracatiţă.Fără nici îndoială e un loc minunat pentru a lua masa cu prietenii sau familia.

Restaurantul marinăresc Santa Paula
Tipul: peşte proaspăt şi fructe de mare
Adresa: Bvd. de los Guindos, zona Santa Paula

Acest restaurant este unul dintre cele mai populare din Malaga cunoscut şi la nivel naţional.În acest local se folosesc produse de primă calitate, peşte proaspăt la orice oră şi la un preţ convenabil. Pe lîngă oferta de peşte, cei interesaţi pot degusta şi fripturi de carne.

Restaurantul vegetarian cañadú
Tipul: Vegetarian
Adresa: Piaţa Merced 20

Restaurantul vegetarian Cañadú are o atmosferă pitorească şi oferă platouri vegetariene de o calitate superioară."Fratele geamăn" al acestui restaurant este un alt restaurantul popular denumit San Bernardo, situat la intersecţia străzilor Niño de Guevara şi Cañuelos de San Bernardo, la vest de Piaţa Merced.

Restaurantul Adolfo
Tipul: bucătărie Internaţională şi andalusă
Adresa:Paseo Maritimo Pablo Ruíz Picasso 12

Situat pe malul mării este unul dintre cele mai renumite şi esquisite restaurante din Malaga , începănd cu anii 90 cînd şi-a deschis porţile.Se poate remarca un decor tipic local, podele de lemn masiv şi pereţi de cărămidă. Personalul restaurantului este deosebit de amabil.Pe lîngă o varietate de vinuri andaluse deosebite mai oferă numeroase specialităţi: merlucius cu sos verde, raţă glazurată în vin dulce şi platoul casei, purceluş fript cu ierburi aromatice.Nu putem să nu amintim specialităţile creveţi cu "rape" şi ciuperci de pădure şi nu în ultimul rînd miel de lapte în sos de miere de rozmarin.

Restaurantul Chinitas
Tipul : bucătărie spaniolă şi mediterană
Adresa: Moreno Monroy, 4

Acest restaurant este unul dintre cele mai vechi din Malaga şi este situat în inima oraşului în apropierea biroului de turism. Unul dintre obiceiurile localnicilor este : pentru început aperitivul , "tapas" şi "cañas" ( un pahar de bere) la barul Orellana, situat alături după care urmează prînzul în restaurantul Chinitas. Acest local este plin aproape întotdeauna de malagheni, ceea ce demonstrează calitatea platourilor servite.Meniul este variat: peşte din zonă, salmonete la grătar, cocteil de creveţi, muşchi la grătar şi renumita supă de fructe de mare; personalul restaurantului acordă o atenţie deosebită clienţilor.

revenire sus

următorul  

Responsabilităţi: Am încercat ca toate informaţiile prezentate în această pagină web să fie cît mai exacte posibile, dar este prezentată în acest format şi nu ne responsabilizăm de informaţii incomplete sau pierderi de informaţii.

Malagainformation.com es un sitio web propiedad a empresa española Spanish & Internship Consultant S.L. Calle Miguel Bueno Lara, 8, 6-3. info@malagainformation.com, que está inscrita en el registro oficial de empresas de Málaga (Registro Mercantil) con el siguiente Cif y números de registro (Cif B92896588, Tomo 4437, Libro 3346, Folio 40).

 
Învaţă limba spaniolă în Spania
    Cursuri de spaniola in Spania  


Harta Malaga
 vezi mărit 

 

 

Introducere | Istoria Malaga | Informaţii utile | Hărţi Malaga | Meteo | Transportul în Malaga | Ziare din Malaga

Monumente Malaga | Muzee Malaga | Viaţa de noapte în Malaga | Plaja Malaga | Restaurante în Malaga | Campagnolo Record