Malaga Travel Guide Guía turística de Málaga Informaţii turistice Malaga Malaga, Informacja turystyczna Malaga, turistické informace Малага най-важна информация Малага туризъм Бряг на слънцето Андалусия Informação Málaga turismo Informazioni Malaga turismo Малага столица Информация Малага туризм Коста дель Соль Андалусия Málaga Hauptstadt Information Tourismus Costa del Sol Andalusien Guide du tourisme à Malaga Rejseguide for Malaga Malaga Seyahat Rehberi Malaga reisgids Malaga vodič za putovanje 马拉加 Malagai vendég kalauz

Malaga


 
 
 
 


 


Viaţa de noapte în Malaga

Viaţa de noapte în Malaga

Cînd soarele apune în Malaga, este momentul de ieşit pe stradă şi de a te bucura de tot ce îţi oferă acest oraş minunat.Fie relaxîndu-te pe o terasă liniştită sau dansînd cu părul în vînt în una din multiplele discoteci oferite de Malaga, viaţa de noapte a oraşului îţi va lăsa amintiri de neuitat despre vacanţa ta în Malaga.

În continuare vom prezenta cele mai cunoscute zone de divertisment din Malaga.

Piaţa Uncibay
Cea mai diversă şi extinsă zonă de divertisment nocturn se situează în jurul Catedralei din Malaga, pe străzile Granada şi Beatas cît şi pe străzile din apropierea Pieţei Uncibay.

La Malagueta (la sud de la piaţa taurină)
Aceasta este o zonă modernă a oraşului unde putem găsi terase şi baruri de modă pentru tineri, restaurante şi pub-uri dintre cele mai exclusive de Malaga.Pe lîngă acestea există şi restaurante tradiţionale unde cei interesaţi pot degusta bucătăria tipică andaluză.

El Palo / Pedregalejo
Barurile şi terasele din zona El Palo şi Pedregalejo mai păstrează farmecul tipic din Malaga deşi există în zonă numeroase şcoli de limbă spaniolă pentru studenţii străini.Constatăm o prezenţă masivă de turişti străini în baruri, pe plajă sau la terase degustînd o porţie tipică spaniolă, denumită "tapa" însoţită de un vin din zonă.

Noaptea tîrziu poţi petrece cu prietenii în baruri, discoteci şi cafenele moderne sau poţi trimite un e-mail din numeroasele Internet cafes.

revenire sus

următorul  

Responsabilităţi: Am încercat ca toate informaţiile prezentate în această pagină web să fie cît mai exacte posibile, dar este prezentată în acest format şi nu ne responsabilizăm de informaţii incomplete sau pierderi de informaţii.

Malagainformation.com es un sitio web propiedad a empresa española Spanish & Internship Consultant S.L. Calle Miguel Bueno Lara, 8, 6-3. info@malagainformation.com, que está inscrita en el registro oficial de empresas de Málaga (Registro Mercantil) con el siguiente Cif y números de registro (Cif B92896588, Tomo 4437, Libro 3346, Folio 40).

 
Învaţă limba spaniolă în Spania
    Cursuri de spaniola in Spania  


Harta Malaga
 vezi mărit 

 

 

Introducere | Istoria Malaga | Informaţii utile | Hărţi Malaga | Meteo | Transportul în Malaga | Ziare din Malaga

Monumente Malaga | Muzee Malaga | Viaţa de noapte în Malaga | Plaja Malaga | Restaurante în Malaga | Shimano Ultegra SL