Malaga Travel Guide Guía turística de Málaga Informaţii turistice Malaga Malaga, Informacja turystyczna Malaga, turistické informace Малага най-важна информация Малага туризъм Бряг на слънцето Андалусия Informação Málaga turismo Informazioni Malaga turismo Малага столица Информация Малага туризм Коста дель Соль Андалусия Málaga Hauptstadt Information Tourismus Costa del Sol Andalusien Guide du tourisme à Malaga Rejseguide for Malaga Malaga Seyahat Rehberi Malaga reisgids Malaga vodič za putovanje 马拉加 Malagai vendég kalauz

Malaga


 
 
 
 


 


Transportul în Malaga

Malaga este un oraş bine comunicat ce oferă multe posibilităţi de transport public.Cei interesaţi au la dispoziţie o mare varietate de mijloace de transport în Malaga cît şi împrejurimi.

La plimbare
Aleea Parcului - MalagaMalaga este un oraş potrivit pentru plimbare. Odată ce te afli în centrul istoric din Malaga plimbîndu-te poţi admira toate obiectivele de interes turistic.Foarte apropiate vei afla muzeul Picasso, cele mai cunoscute hotele şi restaurante din Malaga.Într-o scurtă plimbare pe aleea de palmieri din "Paseo del Parque" ajungi la renumita plajă "La Malagueta".

Tren (destinaţii locale şi naţionale)
Transportul în tren la nivel local şi naţional este asigurat de RENFE, compania căilor ferate spaniole. De curînd s-a pus în funcţie noua şi moderna gară situată în apropierea centrului comercial EROSKI unde călătorii pot cumpăra bilete pentru toate destinaţiile dorite:Sevilla, Madrid , etc.

Această staţie de tren, denumită Vialia Maria Zambrano s-a inaugarat în anul 2006.Totodată au fost construite o zonă de parcare subterană şi un modern centru comercial dotat cu 102 localuri comerciale şi de distracţie, fapt ce a transformat această zonă a oraşului în centrul de atenţie al locuitorilor şi turiştilor din Malaga.

La şfîrşitul anului 2007 se va inaugara noua linie de tren de viteză superioară, AVE Cordoba-Malaga ce v-a permite o conexiune rapidă între Madrid şi Malaga.

Metro Malaga: Lîngă clădirea oficiului poştal central, în centrul oraşului, este situată o linie locală de metrou ce conectează Malaga cu 15 destinaţii, pînă în Fuengirola.¡Este o posibilitate minunată şi rapidă de a vizita alte localităţi din apropiere de Malaga! La fiecare 30 de minute pleacă un tren, la oră fixă şi la jumătate, începînd cu 6:30 dimineaţa şi terminînd cu 22:30 noaptea.

Autobuzele
Autobuze  MalagaReţeaua de autobuze urbane din Malaga este extinsă cu un orar ampliu de la 6:45 pînă la 23:00.Există 3 linii de autobuze nocturne puse la dispoziţia celor interesaţi a ajunge acasă după o noapte de distracţii. Se pot consulta rutele,orarele şi costul biletelor în pagina web oficială a companiei de transport urban de autobuze Malaga (în engleză şi spaniolă). Punctul terminal sau de plecare pentru majoritatea liniilor de autobuz este situat în centrul oraşului, Alameda principală.Costul unei călătorii este de 1 euro dar se pot cumpăra cartele de autobuz cu 10 călătorii la un preţ de 5,90 Euro.

Staţia centrală de autobuze pentru destinaţii provinciale şi naţionale este situată în apropierea centrului comercial EROSKI, lîngă gara centrală de unde pleacă diferite linii către alte localităţi din Andalusia.Pentru mai multe informaţii consultaţi pagina web staţia de autobuze din Malaga.

Taxi
Taxi  MalagaAutoturismele de taxi din Malaga se caracterizează prin culoarea albă, o linie albastră în diagonală şi o lumină verde în plafonul maşinii insoţită de numerele 1-2-3.Lumina verde avertizează pe cei interesaţi de disponibilitatea taxiului.
Tarifele variază dar pentru un transport între diferite puncte din centrul oraşului poţi plăti aproximativ 5 Euro.

 

revenire sus

următorul  

Responsabilităţi: Am încercat ca toate informaţiile prezentate în această pagină web să fie cît mai exacte posibile, dar este prezentată în acest format şi nu ne responsabilizăm de informaţii incomplete sau pierderi de informaţii.

Malagainformation.com es un sitio web propiedad a empresa española Spanish & Internship Consultant S.L. Calle Miguel Bueno Lara, 8, 6-3. info@malagainformation.com, que está inscrita en el registro oficial de empresas de Málaga (Registro Mercantil) con el siguiente Cif y números de registro (Cif B92896588, Tomo 4437, Libro 3346, Folio 40).

 
Învaţă limba spaniolă în Spania
    Cursuri de spaniola in Spania  


Harta Malaga
 vezi mărit 

 

Introducere | Istoria Malaga | Informaţii utile | Hărţi Malaga | Meteo | Transportul în Malaga | Ziare din Malaga

Monumente Malaga | Muzee Malaga | Viaţa de noapte în Malaga | Plaja Malaga | Restaurante în Malaga | Campagnolo Centaur