Malaga Travel Guide Guía turística de Málaga Informaţii turistice Malaga Malaga, Informacja turystyczna Malaga, turistické informace Малага най-важна информация Малага туризъм Бряг на слънцето Андалусия Informação Málaga turismo Informazioni Malaga turismo Малага столица Информация Малага туризм Коста дель Соль Андалусия Málaga Hauptstadt Information Tourismus Costa del Sol Andalusien Guide du tourisme à Malaga Rejseguide for Malaga Malaga Seyahat Rehberi Malaga reisgids Malaga vodič za putovanje 马拉加 Malagai vendég kalauz

Malaga


 


Nachtleven in Malaga

Malaga Nighlife

Als de zon ondergaat in Malaga is het tijd om uit te gaan en te genieten van alles wat deze bruisende stad te bieden heeft. Brengt u liever de avond ontspannen door in een rustige bodega? Of gaat u liever los in een van de vele discotheken? Een ding is zeker, u zult het opwindende nachtleven van Malaga niet snel vergeten.

Hieronder de belangrijkste uitgaansgebieden van Malaga.

Plaza de Uncibay
Het nachtleven van Malaga speelt zich voornamelijk af in het gebied rondom de kathedraal: in de Calle Granada en de Calle de las Beatas en omliggende straten, en in de buurt van het Plaza de Uncibay.

La Malagueta (ten zuiden van de stierenvechtersarena)
Dit nieuwe gedeelte van de stad beschikt over verschillende trendy hotspots voor jongeren. Hier bevinden zich de meest exclusieve en chique uitgaansgelegenheden van Malaga. Er zijn echter ook gewone bars en restaurants waar u kunt genieten van de typische Andalusische keuken.

El Palo / Pedregalejo
De bars in de wijken El Palo en Pedregalejo hebben nog steeds de typische Spaanse sfeer. Dit ondanks de grote aantallen buitenlanders die afkomen op de diverse taalinstituten in de buurt. Of u nu in een strandtent zit te genieten van de zon, een glaasje bier of wijn neemt in een tapasbar, vanuit een internet-café een e-mail stuurt naar huis of s' avonds uitgaat: overal zult u jongeren tegenkomen afkomstig uit de hele wereld. In deze buurt zijn veel hippe tenten te vinden die openblijven tot in de late uurtjes.

Terug naar boven

Volgende  

Disclaimer: We proberen om de informatie op deze website zo nauwkeurig mogelijk te hebben, we accepteren geen verantwoordelijkheid voor verlies, letsel of ongemak door iemand als gevolg van deze informatie.

Malagainformation.com es un sitio web propiedad a empresa española Spanish & Internship Consultant S.L. Calle Miguel Bueno Lara, 8, 6-3. info@malagainformation.com, que está inscrita en el registro oficial de empresas de Málaga (Registro Mercantil) con el siguiente Cif y números de registro (Cif B92896588, Tomo 4437, Libro 3346, Folio 40).

 

 
Spaans leren in Spanje
    Spaans leren in Spanje  


Mapa de Málaga
 vergroten  

 

 

Inleiding | Geschiedenis van Malaga | Nuttige Informatie | Kaart van Malaga | Weer in Malaga | Vervoer | Kranten van Malaga

Monumenten in Malaga | Musea in Malaga | Nachtleven in Malaga | Restaurants in Malaga | Bicicletas en Málaga