Malaga Travel Guide Guía turística de Málaga Informaţii turistice Malaga Malaga, Informacja turystyczna Malaga, turistické informace Малага най-важна информация Малага туризъм Бряг на слънцето Андалусия Informação Málaga turismo Informazioni Malaga turismo Малага столица Информация Малага туризм Коста дель Соль Андалусия Málaga Hauptstadt Information Tourismus Costa del Sol Andalusien Guide du tourisme à Malaga Rejseguide for Malaga Malaga Seyahat Rehberi Malaga reisgids Malaga vodič za putovanje 马拉加 Malagai vendég kalauz

Malaga


 


Stranden van Malaga

Playa de Málaga

De stranden zijn de belangrijkste trekpleister van de Costa del Sol. Het westelijk deel van de Costa is wijd en zijd beroemd om zijn witte zandstranden en kristalheldere zee. Het oostelijke deel is rotsachtiger, met verlaten baaitjes en kiezelstranden.

De stranden zijn lang en breed (gemiddeld tussen 30-45 meter), bestaan uit kwartszand en hebben een zachte helling van ongeveer 14%. Malaga-stad beschikt over ruim 15 km aan zandstrand. Van oost naar west vinden we de stranden El Candado, Las Acacias, Baños del Carmen, La Malagueta, San Andrés, Misericordia, Guadalhorce en Guadalmar. Momenteel is men bezig met werkzaamheden aan de kustboulevard Antonio Machado. De bedoeling is deze aan de westzijde uit te breiden tot aan het plaatsje Guadalmar, om zo een verbinding tot stand te brengen met het westelijk deel van de Costa del Sol.

In de afgelopen jaren is er alles aan gedaan om de stranden van Malaga op te knappen en de infrastructuur en faciliteiten te verbeteren. Een goed voorbeeld is het Malagueta-strand. Sinds de opknapbeurt beschikt dit strand over een breedte van 60 meter en een lengte van 2,5 kilometer. Binnenkort worden ook de stranden van La Misericorida en San Andrés aangepakt.

In Guadalmar bevindt zich een nudistenstrand. Dit wordt ter plaatse duidelijk aangegeven op de informatieborden.

Veel van de stranden in Malaga hebben een blauwe vlag, een internationaal herkenning- en kwaliteitssymbool dat garant staat voor de hoge kwaliteit en veiligheid van onze stranden.

Terug naar boven

Volgende  

Disclaimer: We proberen om de informatie op deze website zo nauwkeurig mogelijk te hebben, we accepteren geen verantwoordelijkheid voor verlies, letsel of ongemak door iemand als gevolg van deze informatie.

Malagainformation.com es un sitio web propiedad a empresa española Spanish & Internship Consultant S.L. Calle Miguel Bueno Lara, 8, 6-3. info@malagainformation.com, que está inscrita en el registro oficial de empresas de Málaga (Registro Mercantil) con el siguiente Cif y números de registro (Cif B92896588, Tomo 4437, Libro 3346, Folio 40).

 

 
Spaans leren in Spanje
    Spaans leren Malaga  


Mapa de Málaga
 vergroten  

 

 

Inleiding | Geschiedenis van Malaga | Nuttige Informatie | Kaart van Malaga | Weer in Malaga | Vervoer | Kranten van Malaga

Monumenten in Malaga | Musea in Malaga | Nachtleven in Malaga | Restaurants in Malaga | Bicicletas en Málaga