Malaga Travel Guide Guía turística de Málaga Informaţii turistice Malaga Malaga, Informacja turystyczna Malaga, turistické informace Малага най-важна информация Малага туризъм Бряг на слънцето Андалусия Informação Málaga turismo Informazioni Malaga turismo Малага столица Информация Малага туризм Коста дель Соль Андалусия Málaga Hauptstadt Information Tourismus Costa del Sol Andalusien Guide du tourisme à Malaga Rejseguide for Malaga Malaga Seyahat Rehberi Malaga reisgids Malaga vodič za putovanje 马拉加 Malagai vendég kalauz

Malaga


 
 
 
 


 


Ресторантите на Малага


Ел Тинтеро II
Тип: Ресторант за риба и морски дарове
Адрес: Ел Пало

Ел Тинтеро се намира в края на най-източния плаж на Малага и е един огромен ресторант за риба и морски деликатеси. Негова важна особеност е, че сервитьорите предлагат ястията, които се приготвят в кухнята, носейки плата с различни риби и клиентите поръчват тези, които си харесат. Предлагат се рибни деликатеси- прясна аншоа, скариди, калмари, различни видове сепия и др. Без съмнение това е място, в което можете да се нахраните в оригинална обстановка със собствен стил.

Марискерия Санта Паула
Тип: Прясна риба и морски деликатеси
Адрес: Авенида де лос гиндос, квартал Санта Паула

Този ресторант е може би един от най-популярните между местните жители, а също така и в цяла Испания. Политиката на този ресторант винаги е била да работи с продукти от най-високо качество и да предлага винаги най-прясна риба на най-приемливи цени. В неговото меню също се предлагат и ястия от най-изискани червени меса.

Ел Вегетариано каняду
Тип: Вегетариански ястия
Адрес: Пласа де ла Мерсед 20

Ел Вегетариано каняду е ресторант с живописна обстановка, в който се сервират вегетариански ястия от най-високо качество. Този ресторант има брат близнак, Ел Вегетариано де Сан Бернардо на кръстовището на улиците Ниньо де Гевара и Канюелос де Сан Бернардо, няколко улици на запад от Пласа де ла Мерсед. Наистина, този ресторант е много известен в Малага.

Адолфо
Тип: Интернационална и андалуска кухня
Адрес: Пасео Маритимо  Пабло Руис Пикасо 12

Разположен точно на крайбрежната улица, която обикаля морето, този ресторант винаги е бил един от най-добрите и с най-голям успех в цяла Малага откакто отвори врати в средата на 90-те години. Обстановката вътре е натурална- под от масивно дърво и стени от непокрити тухли. Разполагащ с изискана карта с вина от андалуската реколта, ресторантът привлича и с изключително любезен и услужлив персонал. Заслужава си да бъдат опитани неговите специалитети мерлуза в зелен сос или патица, полята със сладко вино. Едно от изключителните ястия, които често се поръчват в празнични случаи е печено прасенце, овкусено с редки подправки. Друго плато, което трябва непременно да се опита е задушена риба със скариди и горски гъби. Но нито едно от тях не може да се сравни с яренце-сукалче в мед и розмарин.

Ел Чинитас
Тип: Испанска и средиземноморска кухня
Адрес: Морено Монрой 4

Разположен в сърцето на Малага, на няколко метра от агенцията по туризма, това е един от най-добре наложилите се ресторанти в града. Голяма част от клиентите преди това се наслаждават на една обиколка за тапас и питие в съседния до него бар Орейана, който има същото работно време, с изключение на кратка почивка за обяд и след това се насочват към Ел Чинитас. Обикновено мястото е пълно предимно с местни жители, което е много показателно. Менюто е много разнообразно и включва характерното “пескаито фрито”- пържени рибки, кефал на скара, коктейл от скариди, филе на скара или супа от морски деликатеси. Обслужването е бързо и много учтиво.

връщане нагоре

следваща страница  

Снемане на отговорност:  Направихме всичко възможно информацията в този сайт да бъде максимално точна, такава, каквато е и не можем да носим отговорност за никакви загуби, вреди или неудобства понесени от някого в резултат на тази информация

Malagainformation.com es un sitio web propiedad a empresa española Spanish & Internship Consultant S.L. Calle Miguel Bueno Lara, 8, 6-3. info@malagainformation.com, que está inscrita en el registro oficial de empresas de Málaga (Registro Mercantil) con el siguiente Cif y números de registro (Cif B92896588, Tomo 4437, Libro 3346, Folio 40).

 
Курсове по испански в Испания
    Курсове по испански в Испания  


Карта на Малага
 вижте увеличено  

 

Въведение | История на Малага | Полезна информация | Карти на Малага | Климат | Транспорт | Периодични издания

Забележителностите на Малага | Музеите в Малага | Нощен живот в Малага | Плажовете на Малага | Ресторантите на Малага