Malaga Travel Guide Guía turística de Málaga Informaţii turistice Malaga Malaga, Informacja turystyczna Malaga, turistické informace Малага най-важна информация Малага туризъм Бряг на слънцето Андалусия Informação Málaga turismo Informazioni Malaga turismo Малага столица Информация Малага туризм Коста дель Соль Андалусия Málaga Hauptstadt Information Tourismus Costa del Sol Andalusien Guide du tourisme à Malaga Rejseguide for Malaga Malaga Seyahat Rehberi Malaga reisgids Malaga vodič za putovanje 马拉加 Malagai vendég kalauz

Malaga


 
 
 
 


 


Нощен живот в Малага

Malaga Nighlife

Когато слънцето в Малага залезе, значи е време да излезете на улицата и да се насладите на всичко, което този страстен град може да ви предложи. Ако предпочитате да се отпуснете в някоя спокойна винарска изба – бодега и да изпиете чаша малагско вино, или с разпусната коса да танцувате цяла нощ в някоя от безбройните дискотеки на града, нощния живот на Малага със сигурност ще остави в паметта ви вълнуващи спомени от престоя ви там.

По-долу ви представяме местата, в които се развива Ла мовида – движението, събитията от живота на Малага.

Площадът Унсибей
Основно нощния живот в Малага е концентриран и се провежда в околностите на Катедралата, на улиците Гранада и Беатас, както и в улиците около площад Унсибей.

Ла Малагета (на юг от арената за борба с бикове)
Това е една от най-модерните зони на града, в която се намират много модни сред младежите заведения. Многото барове, пъбове и дискотеки са сред най-елегантните и посещавани в Малага. От друга страна, тук също могат да се посетят и традиционни барове и ресторанти, в които да се насладите на типичната кухня на Андалусия.

Ел Пало / Педрегалехо – каменисто място, сипей
Заведенията в зоната на Ел Пало и Педрегалехо са съхранили все още типичното излъчване на града, въпреки значителното присъствие в тези райони на училища за изучаване на испански от чужденци, което означава, че посетителите са преобладаващо такива. Където и да отидете, ще бъдете заобиколени от хора от други страни. Дали ще седнете в някой бар на плажа да погледате морето, правейки слънчеви бани или ще сте в някой бар за тапас - характерните испански малки порции или мезета, поливайки ги с вино или бира, или изпращате е-мейл до вкъщи от някое Интернет кафе, особено когато излезете на разходка вечер – нещо, което се прави тук до много късно или в някое от многобройните модни заведения, които този квартал предлага, около вас ще се въртят винаги хора от цял свят.

връщане нагоре

следваща страница  

Снемане на отговорност:  Направихме всичко възможно информацията в този сайт да бъде максимално точна, такава, каквато е и не можем да носим отговорност за никакви загуби, вреди или неудобства понесени от някого в резултат на тази информация

Malagainformation.com es un sitio web propiedad a empresa española Spanish & Internship Consultant S.L. Calle Miguel Bueno Lara, 8, 6-3. info@malagainformation.com, que está inscrita en el registro oficial de empresas de Málaga (Registro Mercantil) con el siguiente Cif y números de registro (Cif B92896588, Tomo 4437, Libro 3346, Folio 40).

 

 
Курсове по испански в Испания
    Курсове по испански в Испания  


Карта на Малага
 вижте увеличено  

 

Въведение | История на Малага | Полезна информация | Карти на Малага | Климат | Транспорт | Периодични издания

Забележителностите на Малага | Музеите в Малага | Нощен живот в Малага | Плажовете на Малага | Ресторантите на Малага